Hunde med ekstreme følelser

Print Friendly

Menneskets aller bedste ven

Mange hunde er utroligt tilknyttet til deres ejere, og nogen formår endda at skabe så ekstreme bånd og følelser at man virkelig begynder at tage sætningen “hunden er menneskets bedste ven” bogstaveligt.

Kender du eller har du hørt om disse dejlige, skønne og loyale hunde som op gennem historien har tilegnet sig popularitet og anerkendelse blandt mennesker ?


Her kommer en liste med hunde som du muligvis har hørt om eller set, via filmatisering eller læst i  bøger:

Efter at have set sin ejers kiste blive  læsset på et tog i Fort Benton, Montana i 1936 – opholdte Shep sig på stationen i 6 år og ventede på han ville vende tilbage en dag.

Hans ejer havde fået en hjerneblødning på arbejdet og døde, for aldrig igen at vende tilbage til togstationen hvor Hachiko plejede at vente siden den var hvalp. Den trofaste hund fortsatte med at vente i 9 år indtil den døde.

Hans ejer (Soriani) var død i et luftangreb i Borgo San Lorenzo i 1943, under Anden Verdenskrig. Fido ventede forgæves i de efterfølgende 14 år for Soriani genkomst.  Fido gik dagligt ved busstoppestedet i Luco Del Mugello hvor ejeren altid plejede at stå af når han skulle hjem.

Fik kæmpet sig 152 meter lodret ned til ejerens krop (Efter han var faldet i døden under en vandretur), og stod vagt over hans livløse krop i dagevis.

Var loyal over for sin ejer længe efter hans død i 1858. Indtil Bobby’s egen død 14 år senere – tilbragte han angiveligt hver eneste nat ved ejerens grav.

Efter at hans ejer var død under en vandretur i bjergene, stod Ruswarp vagt ved hans krop i 11 uger. Han blev fundet stærkt nedkølet og afkræftet, af en tilfældig vandrende. Den trofaste hund overlevede kun længe nok til at deltage i sin ejers begravelse hvorefter han døde.