Om hundenavne.info

Hund bruger bærbar - hundenavne.info

Hundenavne.info er en helt ny uafhængig Dansk hjemmeside med fokus på hunde. Hvis du allerede har en hund eller leder efter den perfekte hund til dig og din familie, så kan du finde vigtig information her på siden. Vi har over 400 hunderacer, ca. 3000 danske og udenlandske hundenavne og en masse vigtig og nyttig viden i vores kategori hundenyheder.

Vi arbejder konstant på, at de angivne oplysninger på hjemmesiden altid er korrekte og opdaterede, men der tages dog forbehold for fejl der måtte være i artikler eller indlæg.

Informationer om de forskellige hundenavne, hunderacer, hundens historie og visse artikler, stammer fra både hundeejere, opdrættere og flere af de danske hundeleksikons samt Dansk Kennel klub.

Såfremt der findes fejl eller mangler i beskrivelserne af hunderacerne, eller i artikler,  vil vi meget gerne høre nærmere om dette, så vi kan rette fejl og misinformationer. Du kan kontakte os ved at klikke her, eller skrive til os på kontakt@hundenavne.info

Vi anbefaler at man kontakter racens specialklub, og eventuelt læser racens standard, inden man tager den endelige beslutning.

Alle hunde er unikke, og derfor er beskrivelserne af hunderacerne kun et overordnet billede af de forskellige racers egenskaber og behov. Der vil altid være et større eller mindre antal af individer i alle racer, hvor temperament, aktivitetsniveau og social adfærd er betydeligt anderledes end racestandarden angiver. Endvidere kan tidlige socialisering og ejerens håndtering af hunden, medføre store personligheds- og adfærdsmæssige ændringer i alle hunderacer.